Traore: Rad bi bil čim boljši in še hitrejši

Premier Liga 16. Jun 202011:19 > 11:24
Shaun Botterill/Getty Images

Adama Traore se zelo veseli nadaljevanja sezone v Premier ligi in preseneča, da je med premorom še dodatno treniral za izboljšanje hitrosti.

Wolverhampton bo sezono nadaljeval v soboto ob 18.30, ko ga čaka gostovanje pri West Hamu.

Pri volkovih je v tej sezoni nase najbolj opozarjal hitronogi Traore, ki izstopa tudi zaradi izklesanega telesa. Angleški mediji ga že dalj časa selijo na Anfield, nekdanji član Barcelone pa je trenutno osredotočen samo na preostanek trenutne sezone.

Trdo smo garali, da bi se vrnili v pravo formo. Trenerji so med premorom za vsakega posebej pripravili program vadb, da smo lahko tudi doma trenirali,” je za klubsko spletno stran povedal Traore in dodal:

Doma je sicer, tudi v primeru če imaš telovadnico, težko ohranjati formo, ki jo zgradiš na pravih nogometnih treningih. Kljub temu smo vsi igralci garali, da bi se vrnili še močnejši. Sam sem se držal načrta, saj bi rad po premoru bil še boljši. Rad bi bil še hitrejši. Ko sem zvedel, da se vračamo na igrišča, sem bil zelo vesel. Odlično je, da bomo zaključili sezono, čeprav bo vse drugače. Maske so postale nekaj normalnega, to pa velja tudi za neprestana testiranja. Vse to je pomembno za našo varnost,” dodaja Traore.

Vse tekme Premier lige, ki se nadaljuje v sredo, boste lahko spremljali na naših kanalih.