Redse čaka Villa, Klopp spet o Cityju: Nismo bili slabi

Michael Regan Getty Images Sport

Menedžer Liverpoola Jurgen Klopp pričakuje vse prej kot enostaven obračun proti Aston Villi, s katero se bodo redsi pomerili v nedeljo.

Povezano

Redsi bodo ekipo iz Birminghama gostili v okviru 33. kroga Premier lige. “Pričakujem zahtevno tekmo. Oni proti ekipam iz Top 6 ponavadi nimajo veliko posesti žoge, do gola in zmage poskušajo priti iz protinapadov. Moramo najti rešitev za takšnega nasprotnika,” je bil jasen Jurgen Klopp.

Za Liverpool obračuna ni rezultatsko pomemben, saj si je že zagotovil naslov. Villa se na drugi strani bori za obstanek. Trenutno je na 18. mestu. “Moramo spoštovati nasprotnika, kot tudi položaj, v katerem se nahaja. Številke so na naši strani, toda moramo biti pripravljeni. Villa ima veliko kakovosti in se sijajno brani.”

Redsi so sredi tedna na Etihadu izgubili s 4:0. “Seveda ne želimo tako izgubljati, toda zavedamo se svojih napak. Igrali smo proti eni od najboljših ekip na svetu, dovolj je, da za treutek izgubiš koncentracijo in ona te kaznuje. Mislim, da niti nismo bili tako slabi, odločili so zgolj nekateri ključni trenutki. Fantje so pokazali željo in to ni sporno. Poizkušali se bomo naučiti iz tega dvoboja,” je zaključil Klopp.

Obračun Liverpool – Aston Villa je na sporedu v nedeljo ob 17:30v živo na SK 1.