Alisson Becker podaljšal pogodbo z Liverpoolom

Nogomet 4. Avg 202119:52 0 komentarjev
Alissona pogodba z Reds veže vse do leta 2027. Foto: Gulliverimage

Potem ko sta pogodbo z Liverpoolom podaljšala Fabinho in Trent Alexander-Arnold, je pogodbo podaljšal tudi brazilski vratar Alisson, ki bo na Anfieldu ostal vse do leta 2027. V pretekli sezoni se je prav ob zaključku sezone vpisal med strelce in s tem pripomogel, da se je Liverpool uvrstil na mesta, ki vodijo v Ligo prvakov.

Alisson se je Liverpoolu pridružil leta 2018, ko je na Otok prišel iz Rome za 72,5 milijonov evrov, s čimer je postal najdražji vratar, vse dokler ni Chelsea istega leta za Kepo Arrizabalago namenil še dobrih 8 milijonov evrov več (80 milijonov evrov).

“Mislim, da o podaljšanju nisem dolgo razmišljal. V zadnjih treh letih smo zgradili zaupanje, ki ga imam jaz do kluba in klub do mene. Z družino smo tu srečni,” je ob podpisu za spletno stran kluba povedal Alisson.

Alisson je maja na tekmi proti West Bromwich Albionu postal prvi vrata v zgodovini Liverpoola, ki se je vpisal med strelce. Njegov gol v 95. minuti tekme je prispeval k temu, da se je Liverpool zavihtel na mesta, ki vodijo v Ligo prvakov.

Lani je Liverpool v prvenstvu zasedel tretje mesto, sezono 2021/22 pa bo začel v soboto, 14. avgusta, proti Norwichu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!