Antonio Conte prekinil molk

FOTO: Guliverimages.

Na družbenih omrežjih se je prvič po izgubi službe oglasil zdaj že nekdanji trener Tottenhama Antonio Conte.

Čeprav se je o morebitnem odhodu Conteja iz Londona ugibalo že zadnjih nekaj dni, pa so pri Tottenhamu v nedeljo zvečer potrdili, da se Italijan poslavlja od njih. V klubu so odločitev sprejeli po burni novinarski konferenci po prvenstvenem remiju proti zadnjeuvrščenemu Southamptonu (3:3), na kateri je 53-letnik ostro okrcal svoje igralce, prav tako pa se obregnil tudi ob vodstvo kluba.

Potem ko so iz londonskega kluba sporočili, da bo moštvo do konca sezone vodil Cristian Stellini, se je zdaj na družbenih omrežjih oglasil Conte, ki je bil ob svojem slovesu precej bolj spravljiv kot še pred dobrim tednom dni.

“Nogomet je strast. Vsem v klubu, ki so me cenili in delili mojo strast ter moj intenzivni slog doživljanja nogometa, bi se iskreno zahvalil. Posebna zahvala tudi navijačem, ki so me vedno podpirali in cenili. Bilo je nepozabno, ko so prepevali moje ime. Naša skupna pot se je končala, želim vam vse najlepše v prihodnosti,” je zapisal Conte, ki je lani Tottenham popeljal v ligo prvakov, v letošnji pa ga je po 16 mesecih zapustil na četrtem mestu prvenstvene razpredelnice.