Arsenal nezadovoljnega Ozila ponudil Juventusu

Premier Liga 28. Dec 202013:07 > 13:33
Julian Finney/Getty Images

Italijanski Tuttosport piše, da je Arsenal Mesuta Ozila ponudil Juventusu. Nemški vezist je v Londonu že nekaj časa na stranskem tiru, toda še vedno je zelo zanimiv drugim klubom.

Mikel Arteta je že pred časom odpisal Mesuta Ozila. Tuttosport piše, da so Londončani Nemca ponudili Juventusu, saj se želijo rešiti njegove astronomske plače.

Ozil pri Arsenal na teden zasluži 350 tisoč funtov in za klub, ki želi privarčevati zaradi posledic epidemije koronavirusa, predstavljal prevelik strošek.

Pogovori med kluboma naj bi se že začeli, toda tudi pri Juventusu menda ne želijo vložiti preveč denarja. Nemcu poleti poteče pogodba s topničarji, kar pomeni, da bi si stara-dama januarja lahko zagotovila, da se po koncu sezone v Torino preseli brezplačno.

Telegrapd ob tem sicer poroča, da si vodstvo Arsenala želi, da bi se Ozil vendarle vrnil v ekipo. Po informacijah naj bi na treningu deloval izjemno, tudi sam pa je sporočil, da je pripravljen pomagati klubu. Težava je nastala, ker del igralcev ni navdušen nad njegovim morebitnim povratkom v ekipo. Kakšna bo njegova usoda v klubu, za katerega je od leta 2013 odigral 254 tekem in dosegel 44 golov, naj bi bilo znano januarja.

Komentari

Vaš komentar