CR7 niti med petimi najboljšimi nogometaši vseh časov

Premier Liga 19. Okt 202117:11 > 17:28 2 komentarja
Getty Images/Gabriele Maltinti

Nekdanji napadalec italijanske reprezentance Antonio Cassano slovi kot velik ljubitelj igre Lionela Messija, zato njegova nedavna izjava ne čudi. Tokrat je z opredelitvijo poskrbel za ogorčenje med pristaši Cristiana Ronalda.

Cassanov prijatelj in nekdanji soigralec v italijanski reprezentanci Christian Vieri ima na strani Twitch kanal Bobo TV, kjer z gosti debatira o aktualnih temah.

Tokrat je v goste povabil nekdanjega člana Rome, Reala, in obeh milanskih velikanov, Antonia Cassana, razvila se je diskusija o najboljših nogometaših iz različnih obdobij. Ne samo, da med najboljšo peterico vseh časov po mnenju slednjega ne sodi Cristiano Ronaldo, prostora je očitno zmanjkalo tudi za Zindedina Zidana.

Cristiano Ronaldo je dosegel rekordni 10. hat-trick za portugalsko reprezentanco. Skupaj je dosegel že 115. zadetkov. Foto: AP Photo/Joao Matos

Leo Messi, Pele, Diego Armando Maradona, Johan Cruijff in brazilski Ronaldo so na neki višji ravni,” je dejal Cassano. Zanimivo, “Bobo” Vieri se je z njim celo strinjal, a dodal en popravek: “Cruijffa bi zamenjal z Marcom Van Bastnom.”

Italijana sta debatirala tudi o Erlingu Haalandu. Vieri je dejal, da gre po njemu dostopnih informacijah Norvežan po koncu sezone v Bayern, Real bo podpisal Roberta Lewandovskega. “Tvoji viri so slabi. Haaland gre v Real, menda je vse že dogovorjeno,” ga je negiral Cassano.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje