Je mladi zvezdnik pretepel dekle? Oglasil se je United

Nogomet 30. Jan 20229:21 > 10:255 komentarjev
Mason Greenwood se je znašel v hudi težavah. Foto: AP Photo/Rui Vieira

Dekle 20-letnega napadalca Manchester United Masona Greenwooda je v nedeljo zjutraj na Instagramu objavila okrvavljen obraz in dopisala, "za vse, ki bi radi vedeli, kaj mi je storil Greenwood."

Navijače Manchester Uniteda so v nedeljo zjutraj pretresle objave dekleta Masona Greenwooda Harriet Robson, ki je v seriji fotografij na Inastagramu mladega zvezdnika obtožila nasilja. Na prvi objavi ima poškodovano ustnico, pokazala je tudi več modric, z javnostjo pa je delila še pogovor, na katerem Mason Robsonovo sili k spolnemu odnosu.

Odziv rdečih vragov

Nogometaš se na hude obtožbe še ni odzval, zato pa je Manchester United potrdil, da je obveščen o fotografijah, ki krožijo po družabnih omrežjih, a dokler ne bodo razjasnjene vse podrobnosti, ne bodo dajali nobenih izjav. “Ne odobravamo nikakršnega nasilja,” so še zapisali ob koncu kratkega sporočila za javnost. Policija že preiskuje primer.

Greenwood je za rdeče vrage debitiral marca 2019, ko je imel le dobrih 17 let, za angleško izbrano vrsto pa leto kasneje proti Islandiji v ligi narodov. Do zdaj je za United zbral že 130 nastopov in dosegel 36 zadetkov.

Komentari

Vaš komentar