Mourinho: Bale je boljši kot kadarkoli prej

Nogomet 28. Feb 202121:17 0 komentarjev
Julian Finney/Getty Images
Julian Finney/Getty Images

Jose Mourinho je bil navdušen nad predstavo Garetha Bala ob zmagi Tottenhama proti Burnleyu s 4:0 Reprezentant Walesa se je podpisal pod dva gola in asistenco.

“Včasih ljudje pišejo stvari, ki nimajo veliko skupnega z resnico. Vem, da vsi iščejo ekskluzive. Tako je tudi pri Baleu odkar se je vrnil v Tottenham. Toda dejstvo je takšno, da na svetu ni nobenega trenerja, ki ne bi želel imeti Bala na igrišču, ko je v odlični fizični pripravljenosti. V tem trenutku se mi zdi boljši kot kadarkoli prej,” je dejal Mourinho.

V prvem delu sezone je Bale redko dobival priložnost v začetni enajsterici. V formaciji Mourinha enostavno ni imela mesta saj sta osrednje mesto v napadu zasedla Kane in Son.

“Njegova sposobnost pospeševanja je neverjetna. Za ekipo dela tudi takrat, ko se na delu igrišča, ki ga ne pokriva nič ne dogaja. Najpomembneje pa je, da je ekipi pomagal do zmage. Vesel sem zaradi tega,” je dejal portugalski strokovnjak.

Tottenham že v četrtek v Premier ligi gostuje pri Fulhamu, nato pa bodo v nedeljo doma pričakali Crystal Palace.

“Želim si imeti Balea na voljo na vseh teh tekmah. Seveda pa bomo poskrbeli za njegovo fizično kondicijo,” je poudaril Mourinho.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!