Mourinho: S takšnim odnosom ne bomo nikoli osvojili lovorike

Premier Liga 19. Mar 202117:57
Mourinho Tottenham Dinamo
REUTERS/Antonio Bronic

Trener Tottenhama Jose Mourinho je prepričan, da bodo njegovi varovanci morali spremeniti pristop, če bodo želeli osvajati lovorike.

Spursi so včeraj na povratni tekmi na Maksimirju senzacionalno zapravili 2 gola prednosti s prve tekme. Dinamo je bil včeraj boljši s 3:0 in se tako uvrstil v četrtfinale evropske lige.

Včeraj smo izpadli iz tekmovanja, v katerem bi lahko osvojili lovoriko. Ne pravim, da bi se približali zmagi, v kolikor bi izločili Dinamo, toda vsak, ki se uvrsti v četrtfinale, ima 12,5% možnosti, da pokori konkurenco. Žal so se naše sanje o naslovu razblinile,” pravi Portugalec.

Tottenham je tako v borbi za lovoriko ostal le še na eni fronti. V finalu angleškega ligaškega pokala se bodo Spursi pomerili z Manchester Cityjem, ki bo vsekakor v vlogi favorita:

Osvojimo lahko le še ligaški pokal. V finalu se bomo pomerili proti izjemni ekipi, proti bodočemu šampionu. Zagotovo bo zelo težko. Če želimo zmagati, moramo povsem spremeniti pristop,” je prepričan razočarani Jose Mourinho.

 

Komentari

Vaš komentar