Na SK 1: Za Chelsea in (predvsem) Lamparda šteje samo zmaga

Premier Liga 16. Jan 202110:46 > 11:37
Frank Lampard
Clive Rose/Getty Images

Nocoj nas na Otoku čaka pet tekem 19. kroga Premier lige, kar bo samo uvod pred jutrišnjim super derbijem med Liverpoolom in Manchester Unitedom. Chelsea bo danes poskušal prekiniti niz treh zaporednih tekem brez zmage.

#related-news_0

Chelsea je zadnjo zmago v Premier ligi vpisal 21. decembra, ko je na Stamfordu s 3:0 odpravil West Ham, nato pa proti Arsenalu, Aston Villi in Manchester Cityju zbral samo točko. Londončani so na lestvici padli na deveto mesto in imajo samo še dve točki prednosti pred Arsenalom, ki je obupno začel sezono. Zaradi serije slabših rezultatov se je pod velikim pritiskom znašel tudi Frank Lampard, ki se dobro zaveda, da mu igralski uspehi iz preteklosti ne prinašajo mirne trenerske prihodnosti. Na gostovanju pri Fulhamu (ob 18:30 v živo na SK 1) za modre štejejo samo tri točke, medtem ko so domači na zadnjih petih tekmah nanizali ravno toliko remijev, vmes pa v Pokalu FA po podaljšku izločili QPR.

Današnji dan na Otoku bosta že ob 13:30 odprla Wolverhampton in WBA (SK 1), ob 16:00 sledita dva obračuna: Leeds United – Brighton (SK 1) in West Ham – Burnley (SK 2), v večernem terminu pa se bosta srečala Leicester in Southampton (SK 1).

Komentari

Vaš komentar