Navijači Liverpoola si lahko oddahnejo

Nogomet 1. Jul 202219:00 0 komentarjev
getty images
getty images

Angleški nogometni klub Liverpool je sporočil, da je podaljšal sodelovanje z egipčanskim zvezdnikom Mohamedom Salahom in tako končal namigovanja, da naj bi se nogometaš v prestopnem roku preselil drugam. V klubu niso izdali ne dolžine podaljšanja ne finančnih podrobnosti, sporočili so le, da gre za "dolgoročno pogodbo". Mediji pišejo, da so podaljšali pogodbo do poletja 2025.

“Odlično se počutim, to je lep dan za vse nas. Vem, da je trajalo nekaj časa, a zdaj je vse urejeno in lahko se osredotočimo na to, kar nas čaka v prihodnosti. Lani smo bili blizu štirim lovorikam, žal smo v zadnjem tednu izgubili dve. Mislim, da se lahko tudi v prihodnje borimo za vse možne naslove, imamo okrepitve, imamo vizijo in trdo delamo,” je za spletno stran kluba dejal Salah.

Egipčan, ki je nedavno dopolnil 30 let, je navijačem obljubil, da še ne bo konec obdobja osvajanja srebrnine. “Sporočam vam, da bomo dali vse od sebe, da bomo dobili še več lovorik. Vi pa bodite z nami, nas spodbujajte in prepričan sem, da nam bo skupaj uspelo. Doslej sem užival v tem klubu in upam, da bo tako tudi naprej,” je sporočil Salah.

V tem prestopnem roku je sicer Salah izgubil pomembnega soigralca, saj se je Sadio Mane preselil k münchenskemu Bayernu.