Ni si mogla pomagati, prelomila je obljubo in zajokala

Nogomet 13. Sep. 202111:48
Delite:
Ronaldova mama, Dolores Aveiro je v soboto jokala na Old Traffordu. Od neizmerne sreče. Foto: Twitter

Čeprav ima mama Cristiana Ronalda Dolores Aveiro prepoved ogleda sinovih tekem v živo, si v soboto ni mogla pomagati in prekršila dogovor s Cristianom. Na Old Traffordu je bila priča izjemni vrnitvi Ronalda v dresu Manchester Uniteda.

Ronaldo 66-letna mama se je v petek privatnim letalom iz rodne Madeire napotila v Manchester in se nastanila v bogati vili v Cheshiru. To je storila kljub temu, da je pred časom obljubila Ronaldu, da si njegovih tekem ne bo nikoli več ogledalo v živo. Zaradi prevelikega stresa se je že dvakrat zgodilo, da je izgubila zavest. “Tako je nervozna, da je že dvakrat izgubila zavest. Zdaj nima več dovoljenja gledati mojih tekem,” je povedal Ronaldo.

V Manchester je prispela v privatnem letalu. Foto: Twitter

Solze sreče in radost, da je spet tam, kjer ga obožujejo

Dolores tokrat ni izgubila zavest, si pa je po prvem sinovem zadetku pokrila usta in zajokala. Od sreče. Ve, da je ponovno tam, kjer mu nikoli niso obrnili hrbta in kjer ga naravnost obožujejo.

Vrhunci s tekme med Unitedom in Newcastlom:

Ronaldo je po 12 letih in treh mesecih spet oblekel dres rdečih vragov. Na prepolnem Old Traffordu je pri visoki zmagi nad Newcastlom s 4:1 dosegel dva zadetka. Najpomembnejša. Prvega za 1:0 in nato po izenačenju srak še za vodstvo z 2:1.

Portugalski zvezdnik je zdaj že pri 120 zadetkih za United, številka pa se bo do konca sezone še krepko povišala.

Komentari

Vaš komentar