Ob 13:30 na SK 1: Vsi želijo premagati Liverpool

Premier Liga 19. Dec 20209:33
Klopp Firmino
Jon Super - Pool/Getty Images

Premier liga danes prinaša štiri zanimive obračune, ki jih vse spremljajte v živo na SK 1. Za začetek se bosta ob 13:30 pomerila Crystal Palace in Liverpool, ki se je na Selhurst Parku v preteklosti že opekel.

Če bo Liverpool dobil obračun proti Crystal Palaceu, bo veliko lažje dočakal praznično obdobje, v nasprotnem primeru pa bo težko prigarana zmaga proti Tottenhamu hitro utonila v pozabo. Domači bodo tudi tokrat največ stavili na hitre protinapade in prekinitve.

Navdušen sem nad njimi. Rezutat je ena stvar, za mene je pomembnejše tisto, kar pokažeš na igrišču. Izgledajo dobro, pripravljeno, čaka nas težka tekma,” se najboljši trener leta po izoru Fife Jurgen Klopp zaveda, da redse čaka vse prej kot enostavna naloga. Za nameček je Liverpool v gosteh brez zmage že od septembra: “To me ne skrbi. Na eni ali dveh tekmah nismo imeli niti sreče. Dejstvo je, da v gosteh nismo veliko zmagovali. Sedaj bomo to poskušali spremeniti. Vsi vedno želijo premagati Liverpool Kjerkoli in proti komurkoli smo igrali. Vsi so dodatno motivirani.”

Ob 16:00 sledi obračun med Southamptonom in Manchester Cityjem, ob 18:30 bo Everton gostil Arsenal, današnji spored pa bosta ob 21:00 sklenila Newcastle United in Fulham. Vabljeni v našo družbo!

Komentari

Vaš komentar