Ob 21:00 na SK 1: Konec črnega niza Liverpoola?

Premier Liga 21. Jan 20218:59 > 11:01 0 komentarjev
Liverpool
Michael Regan/Getty Images

Danes boste na Sportklubu lahko uživali v prenosih Lige NHL (ob 4:00 bo na delu Anže Kopitar), indijske, turške, španske (Jan Oblak gostuje pri Eibarju, 21:30 na SK 3) in Premier lige, kjer bo v ospredju obračun Liverpoola in Burnleyja - ob 21:00 v živo na SK 1.

#related-news_0

Liverpool je trenutno na četrtem mestu na lestvici, potem ko je na zadnjih štirih tekmah zabeležil tri neodločene izide in poraz, zadnji zadetek za redse pa je 27. decembra dosegel Sadio Mane.

“Ne dosegamo veliko golov. Vemo, da nismo tam, kjer želimo biti, toda razlogi sedaj niso pomembni. Borimo se. Moramo igrati na visokem nivoju. Moramo ostati mirni, pohlepni in sprejeti dobre odločitve in položaj se bo spremenil. Ni katastrofa, samo ni popolno,” se Jurgen Klopp dobro zaveda trenutno največje pomanjkljivosti svoje ekipe.

Liverpool se bo v primeru zmage proti Burnleyju, ki se bori za obstanek, samo na točko zaostanka približal vodilnemu Leicestru. Srečanje od 21:00 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Ob 21:30 bo Atletico Madrid z neposrednim prenosom na SK 3 poizkušal podaljšati izjemno serijo rezultatov, ko ga čaka gostovanje pri Eibarju. Jan Oblak in soigralci bodo v vsakem primeru ostali na prvem mestu, saj imajo ob dveh odigranih tekmah manj štiri oziroma sedem točk prednosti pred Realom in Barcelono.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!