Ob 21:15 na SK HD: Ole želi pozabiti sodnike

Nogomet 3. Mar 20218:52 > 10:35
Ole Gunnar Solskjaer
Michael Regan/Getty Images

Potem ko je v zadnjem krogu Premier lige Manchester United prišel do točke na derbiju proti Chelseaju, ga danes čaka gostovanje pri Crystal Palaceu - ob 21:15 v živo na SK HD.

Moramo nadaljevati, sedaj nas čaka tekma s Palacom,” je Ole Gunnar Solskjaer dejal na novinarski konferenci pred gostovanjem pri Crystal Palacu. “Mislim, da imajo sodniki težko delo tudi brez dodatnega pritiska. Moramo jih pustiti na miru, da sprejemajo najboljše odločitve, ki jih lahko,” je dodal Norvežan, ki je imel po obračunu z Londončani veliko za povedati čez delo sodnikov.

Rdeči vragi za vodilnim Manchester Cityjem zaostajajo 15 točk. “Uživamo v temu, da smo najbližje vrhu. Vedel sem, česa so sposobni moji igralci. Navdušen sem nad tem, kako se spoprijemamo s tem položajem. Letošnje leto je zelo čudno za vse nas, fantje pa so bili fantastični,” je z delom ekipe zadovoljen Norvežan.

Že ob 19:00 si na SK HD oglejte obračun med Burnleyjem in Leicester Cityjem, prav tako ob 19:00 vas na SK 5 čaka srečanje med Sheffield Unitedom in Aston Villo.

Komentari

Vaš komentar