Pep: Prejšnji teden smo bili 10. na lestvici, a zdaj …

Nogomet 27. Dec 20209:43
Pool via REUTERS/Peter Powell
Pool via REUTERS/Peter Powell

Nogometaši Manchester Citya se po slabem začetku sezone vračajo v zmagovalni ritem. Z zmago proti Newcastle Unitedu na Boxing day so ujeli priključek z vodilnimi ekipami na lestvici. Po zmagi je za medije spregovoril menedžer Citya Pep Guardiola.

City se je z zmago zgolj na dve točki približal mestnemu tekmecu Manchester Unitedu.

“Pokazali smo hitrost, ki smo jo potrebovali. Naša pozicijska igra je bila popolna, žal pa nam ni uspelo doseči veliko golov. Toda to je dober rezultat in veseli nas dejstvo, da smo osvojili vse tri točke. Ne smemo preveč razmišljati o tem, tekmo igramo na vsake tri dni. Igralci so predani in skoncentrirani,” je dejal Pep Guardiola.

“Prejšnji teden smo bili na desetem mestu lestvice – sezona ima vzpone in padce. Vsem ekipam se dogajajo čudni rezultati. V tej sezoni bomo morali biti mirni in sprejeti, da bodo lepi in slabi trenutki,” je dejal nekdanji trener Barcelone in Bayerna.

V naslednjem krogu bo Manchester City na Goodison Parku gostoval pri Evertonu. Tekma je na sporedu v ponedeljek ob 21. uri. V živo si jo boste lahko ogledali na Sportklubu.

Komentari

Vaš komentar