Pochettinov prestop v rokah Zidana

Ligue 1 24. Nov. 202116:221 komentar
Delite:
Foto: REUTERS/Susana Vera

PSG se vedno bolj ogreva za Zinedina Zidana, ki pa ima veliko pomislekov glede prevzema kluba. Od njega pa je odvisen prestop Mauricia Pochettina v Manchester United.

Trenerske karte se zapletajo. Potem, ko je Ole Gunnar Solskjaer zapustil klop Manchester Uniteda, rdeči vragi že iščejo novega trenerja. Zaenkrat je na klop sedel Michael Carrick, glavna želja pa je Mauricio Pochettino.

Argentinec trenutno opravlja vlogo glavnega trenerja pariškega PSG-ja, pojavljajo pa se številne govorice, da v Parizu ni najbolj srečen. Pochettino naj bi se želel vrniti v Anglijo, a vodilni v francoskem velikanu tega ne bodo dopustili kar tako.

Pochettino je v Anglij ideloval pri Southamptonu in Tottenhamu. Foto: Jordan Mansfield/Getty Images

PSG bo Argentinca pustil oditi le v primeru, da uspejo dobiti Francoza Zinedina Zidana. A AS poroča, da Parižani niso uspeli prepričati nekdanjega trenerja Reala iz Madrida. Ta naj ne bi želel prevzeti ekipe na sredini sezone, počakal bi raje do poletja.

Vedno bolj nemogoče se zdi, da bosta omenjena trenerja že sredi sezone prevzela PSG oziroma Manchester United. Carrick trenutno ostaja začasni trener rdečih vragov, nov možen naslednik Norvežana Solskjaerja pa je Ernesto Valverde.

Komentari

Vaš komentar