Pogba že razkril, kje bo nadaljeval kariero?

Premier Liga 11. Dec 202010:14
Ian MacNicol/Getty Images
Foto: Ian MacNicol/Getty Images

Menedžer Paula Pogbaja, Mino Raiola, je pred nekaj dnevi v pogovoru za italijanski Tuttosport dejal, da je ljubezen med njegovim varovancem in Manchester Unitedom dokončno končana. Kje bo Francoz nadaljeval kariero, ostaja zavito v tančico skrivnosti.

Lahko rečem, da je za Paula Pogbaja vse končano v Manchester Uitedu. Paul je nesrečen v Unitedu, ker se ne more več izraziti na način, na katerega bi se želel in ki se od njega pričakuje. Potrebuje novo ekipo, potrebuje svež zrak. Pod pogodbo je še 18 mesecev, toda menim, da je najboljše za igralc in klub, da Pogba odide v naslednjem prestopnem roku,” je dejal Mino Raiola in pripomnil, da bi Manchester United igralca lahko izgubil tudi brezplačno, če ga ne bo želel prodati.

Paul Pogba je v četrtek na Instagramu namignil, kje bi lahko nadaljeval kariero. Na Instagramu je namreč začel slediti Juventusu, za katerega je igral med leti 2012 in 2016.

Angleški mediji poročajo, da je United postavil ceno 55 milijonov evrov za francoskega vezista. Razlog se skriva v tem, da igralec želi zapustiti Old Trafford pa tudi v tem, da bo kmalu vstopil v zadnje leto svoje pogodbe z rdečimi vragi.

Komentari

Vaš komentar