Pozabite Cristiana, prihaja Šeško

Nogomet 7. Okt 20227:42 0 komentarjev
Benjamin Šeško
Foto: GEPAxpictures/xMathiasxMandl

Manchester United je eden od številnih evropskih gigantov, ki se je navdušil nad igrami slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška, poroča The Sun.

Klub iz Old Trafforda se je za usluge Benjamina Šeška zelo resno zanimal že poleti.

Slovenski reprezentant je imel na mizi številne ponudbe, na koncu pa izbral tisto od Leipziga, ki bo Salzburgu odštel 24 milijonov evrov odškodnine, toda to še zdaleč ne pomeni, da se je zanimanje rdečih vragov za Šeška ohladilo.

Pri Unitedu še naprej budno spremljajo Šeška, enako kot Chelsea in Bayern, in mediji na Otoku ne izkljčujejo, da bi mladi Slovenec naslednje poletje znova zamenjal delodajalca in to še preden bi se sploh pridružil Leipzigu.

Erik ten Hag medtem še naprej išče novega napadalca, težava pa bi lahko kmalu postala še večja, saj je vse bližje dan, ko se bo od kluba poslovil legendarni Cristiano Ronaldo. Bi ga lahko nadomestil ravno Šeško? The Sun in ostali angleški mediji menijo, da vsekakor ne gre za nemogoč scenarij.

Spomnimo, da je Šeško nase (znova) opozoril z nedavnim golom za Slovenijo v Ligi narodov, ko je proti Švedski zadel v slogu Marca van Bastna. Za Salzburg je v letošnji sezoni na 15 nastopih dosegel pet golov in dodal še dve podaji. Sredi tedna je z avstrijskimi prvaki proti Dinamu prišel do nove zmage v Ligi prvakov. Šeško se proti Zagrebčanom ni vpisal med strelce, potem ko je pri njegovem strelu z glavo s čudežno obrambo postregel Dominik Livaković.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!