Ronaldo napovedal vrnitev? “Kralj igra v nedeljo”

Nogomet 29. Jul 202222:45 > 22:51 0 komentarjev
Foto: Andrew Yates/CSM via ZUMA Wire/Guliverimaga

Prvi zvezdnik Manchester Uniteda Cristano Ronaldo je praktično celotno poletje trkal na vrata evropskih klubov in iskal novega delodajalca, a ker so ga vsi zavrnili, se očitno vrača v ekipo rdečih vragov. Že v nedeljo? Tako je zapisal Portugalec.

Portugalski zvezdnik je navijačem Manchester Uniteda že močno načel živce, saj je izpustil celotne priprave, ne samo to, že celotno poletje išče nov klub, ki bi mu lahko ponudil igranje v Ligi prvakov. Potrkal je na vrata slehernega evropskega velikana, a prav vsi so mu zaradi njegovih visokih zahtev pred nosom zaloputnili vrata in ga pustili praznih rok.

V Oslo ni odpotoval, a …

Ronaldo in njegov agent sta, kot kaže, obupala in se odločila, da se vrne v ekipo Uniteda, ki bo v soboto in nedeljo odigrala zadnji prijateljski tekmi pred začetkom nove sezone. V soboto se bodo pomerili z Atleticom Jana Oblaka, v nedeljo, v generalki pred začetkom angleške Premier League, pa še proti Rayu Vallecanu.

Foto: zajem zaslona

Čeprav Ronaldo z ekipo ni odpotoval v Oslo, je na Instagramu zapisal, da se vrača v nedeljo. “Kralj igra v nedeljo,” je komentiral zapis, ki je govoril o tem, da Ronalda ni v ekipi, ki je odšla na Norveško.

Foto: Guliverimage

Kako se bodo odzvali v klubu?

Kako se bodo na njegovo komuniciranje na družbenem spletu o v klubu, ni znano, niti ni natančno znano, kaj je s svojimi besedami mislil, a veliko presenečenje bi bilo, če bi Ronaldo v nedeljo na Old Trafordu res zaigral.

Ronaldo je bil v pretekli sezoni s 24 zadetki prvi strelec Man Utd, ki pa se kljub temu ni uvrstil med štiri najboljše v angleškem prvenstvu in ostal brez nastopa v Ligi prvakov.