Incident “razbit telefon”: Ronaldo se je opravičil

Nogomet 9. Apr 202223:10 > 23:57 0 komentarjev
Ronaldova vrnitev v Manchester se je končala klavrno. Foto: Reuters/Carl Recine via Guliver

Po novi klofuti - Manchester United je klonil tudi v Liverpoolu pri Evertonu (0:1), ki se bori za obstanek - je jezni prvi zvezdnik rdečih vragov Cristiano Ronaldo ob odhodu v slačilnico razbil telefon Evertonovemu navijaču.

Manchester United je slepimi naboji streljal tudi na Goodison parku v Liverpoolu, kjer ga je Everton, ki se krčevito bori za obstanek v ligi, premagal z 1:0. Cristiano Ronaldo je bil po novem porazu tako jezen, da se ni mogel zadržati in domačemu navijaču, ki je posmehljivo snemal razočarane goste, razbil telefon.

Portugalec se je kasneje za svoje dejanje opravičil in navijača, ki je domov odšel brez telefona, povabil na Old Trafford.

“Moramo biti zgled vsem mladim”

“Nikoli se ni lahko spopasti s čustvi v težkih trenutkih, kot je bil ta. Kljub temu moramo biti vedno spoštljivi, potrpežljivi in ​​biti zgled vsem mladim, ki imajo radi to igro. Rad bi se opravičil za svoj izpad in, če je le mogoče, bi povabil tega navijača, da si ogleda tekmo na Old Traffordu. Vse v znamenju poštene igre in športnega duha,” je na Instagramu zapisal 37-letni portugalski zvezdnik.

Za četrto mesto malo možnosti

Manchester United po 31 odigranih tekmah v premier league zaseda skromno sedmo mesto, za četrtim mestom, ki ga trenutno drži Tottenham ima sicer ulovljivih šest točk zaostanka, a sodeč po formi, ki jo kaže United, se to ne bo zgodilo niti v sanjah.

Vrhunci s tekme med Evertonom med Unitedom:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!