Šokantno: Branilec West Hama brcnil mačko

Nogomet 7. Feb 202223:54 0 komentarjev
Kurt Zouma se je spravil nad hišnega ljubljenčkoma. Foto: Guliverimage

Branilec West Hama Kurt Zouma se je svojem stanovanju izživljal nad hišnim ljubljenčkom. Britanski tabloid je postregel tudi z video dokazi.

Francoski reprezentant je v svoji več milijonski vredni nastanitvi v Londonu maltretiral hišnega ljubljenčka. Na enem izmed posnetkov, ki ga je v javnost lansiral angleški tabloid The Sun, je mačko držal v roki, jo odvrgel in brcnil. Na drugem posnetku jo je tudi klofutnil, na tretjem pa proti njej vrgel predmet in jo je začel loviti, snemalec pa se je ob tem nizkotnem početju krohotal.

Nekdanji branilec Chelseaja se je za nerazumno početje opravičil in dejal, da je osamljen primer in se ne bo nikoli več ponovil. “Rad bi se opravičil za svoje početje. Vse skupaj globoko obžalujem,” je dejal 27-letni francoski branilec in v nadaljevanju potrdil, da je z mačko vse v najlepšem redu.

Vir, ki ga navaja The Sun, trdi, da se je Zouma razjezil nad mačko, ker je ta ponesreči razbila vazo.

O posnetku, ki je zaokrožil na družabnih omrežjih, je že obveščen tudi klub, ki trdi, da bodo zadevo uredili interno. “Dejanje brez zadržkov obsojamo. Jasno želimo povedati, da obsojamo vsakršno krutost do živali,” so zapisali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!