Svetniki nadaljujejo z dobrimi predstavami

Nogomet 19. Feb 202218:21 0 komentarjev

Southampton je nadaljeval dobro formo na domačih tekmah proti Evertonu in si z goloma Stuarta Armstronga in Shanea Longa v drugem polčasu zagotovil peto zmago v zadnjih šestih tekmah proti Evertonu na stadionu St. Mary's.

Revolucija Franka Lamparda v Evertonu je v polnem teku, saj je doslej na treh tekmah dosegel dve zmagi, vendar ga je v Southamptonu čakal strog preizkus proti ekipi, ki je tekme proti nekaterim največjim ekipam Premier League preživela brez poraza.

James Ward-Prowse je bil v tej sezoni v središču dogajanja za svetnike in tudi tokrat je bil osrednja figura, kar zadeva ustvarjanje priložnosti za Southampton.

V drugem polčasu je Everton povedel, a zadetek je bil razveljavljen zaradi prepovedanega položaja. Southampton je le nekaj trenutkov pozneje povedel – Stuart Armstrong je z žogo zaokrožil hiter protinapad in izstrelil gostitelje v vodstvo. Evertonu je pot nazaj v igro onemogočila odporna zadnja vrsta Southamptona, Lampardova ekipa pa je bila videti brez idej v zaključku tekme. Drugi zadetek za Southampton je dosegel Shane Long.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!