Tottenhamov trenerski vrtiljak se nadaljuje

Nogomet 18. Jun. 202115:20
Delite:
Marco Bucco/LaPresse via AP

Potem, ko je v vodo padlo sodelovanje med Tottenhamom in Paulom Fonseco, klub iz Londona dogovora ni našel niti z Gennarom Gattusom.

Gennaro Gattuso je zadnji v vrsti kandidatov za trenerski stolček Tottenhama, ki ni našel dogovora s klubom in predsednikom Danielom Levyjem. Pogovori o sodelovanju so bili v teku, zataknilo pa se je pri pogovorih z Gattusovim agentom Jorgejem Mendesom. Obe strani nista našli skupnega jezika glede finančnega aspekta pogodbe.

Iz istega razloga je Gattuso skupaj s svojim agentom po le dobrih treh tednih na stolčku Fiorentine klub iz Firenc zapustil. Klub tudi ni želel zagotoviti igralskega kadra, ki ga je Gattuso želel.

Tottenham tako nadaljuje iskanje novega trenerja. V letošnji sezoni jih je vodil Jose Mourinho, ki pa je bil med sezono odpuščen. Njegovo mesto je začasno prevzel Ryan Mason. Pri Spursih vseeno želijo novo trenersko ime z več izkušnjami. Za vroči stolček severnolondonskega kluba se je omenjalo že Mauricia Pochettina, Grahama Potterja, Antonia Conteja, Maurizia Sarrija, Paula Fonseco in Gennara Gattusa.

Komentari

Vaš komentar