Manchester United našel menjavo za Ronalda

Nogomet 12. Jan 202311:501 komentar
Foto: Profimedia

Po prekinitvi pogodbe s Cristianom Ronaldom je Manchester United iskal napadalca, ki bi zakrpal nastalo vrzel. Našel ga je v Turčiji, sliši pa na ime Wout Weghorst.

Mediji so prvič skočili v zrak, ko se je nizozemski napadalec po koncu tekme med Bešiktašem in Kasimpašo poslovil od navijačev. Med mahanjem je izustil besedo “adijo”, a Bešiktaš je vsa namigovanja odločno zanikal.

Pisal je tudi izjave za javnost in razlagal, kako vse skupaj ne drži, danes pa je meso telo postalo – Wout Weghorst se ob tri milijonski kompenzaciji seli na polletno posojo k Manchester Unitedu. Nizozemec sicer ostaja član Burnleyja, ki je januarja lani za 197 cm visokega orjaka odšel 17,5 milijona evrov.

Na Otoku dosegel le dva zadetka

30-letni napadalec je na 20 tekmah na Otoku dosegel le dva zadetka, po nekaterih zapisih se ni ujel niti s soigralci, zato ga je angleški klub “nagnal” v Turčijo, kjer je pri Bešiktašu na 18 tekmah devetkrat zatresel mrežo nasprotnikov.

V Katarju je ob živce spravil Lionela Messija:

Weghorst, ki sicer velja za umazanega igralca, v Katarju je razjezil tudi Lea Messija, je nova nizozemska okrepitev trenerja Uniteda Erika ten Haga. Za zdaj še ni zgrešil pri okrepitvah, zato bi znal tudi nizozemski orjak, ki se mu zdaj konkurenca posmehuje, češ da slabšega napadalca na svetu ni, kmalu vsem zapreti usta.

Pomislite le na “premajhnega” Lisandra Martineza, “srčnega bolnika” Christiana Eriksena in “zaslužkarja” Casemira

Kaj zmore Weghost?

Komentari

Vaš komentar