Pri Barceloni pripravljajo presenečenje za Luisa Suareza

La liga 8. Maj 20219:11
REUTERS/Susana Vera

Nogometni klub Barcelona pred današnjim derbijem španskega prvenstva proti vodilnemu Atleticu Madridu pripravlja presenečenje za gostujočega napadalca in nekdanjega člana Kataloncev Luisa Suareza.

Suarez je po koncu lanske sezone postal nezaželen na Camp Nou, a je novega delodajalca hitro našel v Madridu pri tamkajšnjem Atleticu. Urugvajec se je v novem klubu znašel izvrstno, saj je zanj dosegel že 19 golov in je med najbolj zasluženimi, da je Atletico že večji del sezone vodilna ekipa španskega prvnestva.

Razhod napadalca in Barcelone sicer ni bil najlepši, če vemo, kako pomembno vlogo je odigral v šestih sezonah, ki jih je preživel na Camp Nouu. Na dan njegovega odhoda se mu je klub zahvalil le s fotografijo na družbenih omrežjih, na kateri je slikan skupaj s kapetanom Lionelom Messijem, Gerardom Piquejem, Sergijem Busquetsom, Sergijem Robertom in Jordijem Albo. Na njej seveda ni bilo ne predsednika Josepa Marie Bartomeua ali kateregakoli druge člana vodstva.

A odkar se je Bartomeu poslovil od predsedniškega stolčka, nanj pa je sedel Joan Laporta, so se stvari pri Kataloncih močno spremenile. Pri Barceloni so pod Laporto le uvidela krivico, ki so jo napravili Suarezu, zato se mu po pisanju španske Marce nameravajo za njegove zasluge na primeren način zahvaliti pred današnjo tekmo proti Atleticu.

Komentari

Vaš komentar