So Parižani obupali nad Mbappejem?

Nogomet 23. Avg 202121:30 > 21:32
Kylian Mbappe je že nekaj časa na vrhu. FOTO: Guliverimages

Pri PSG naj bi se že sprijaznili z odhodom svojega zvezdniškega napadalca Kyliana Mbappeja, ki ne želi podpisati novega dogovora s Parižani.

Francoski nogometni zvezdnik ima pogodbo s PSG sklenjeno le še do konca letošnje sezone, kar pomeni, da bo čez manj kot 12 mesecev klub lahko zapustil brez odškodnine. Pri nogometnem velikanu se zato že pripravljajo na morebitno prodajo 23-letnika, ki je v Pariz prišel pred tremi leti iz Monaca za 180 milijonov evrov.

Klub naj bi sicer Mbappeju še nedolgo nazaj v podpis ponudil novo petletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še dodatno leto. Kot trdijo francoski mediji, je ponudba vsebovala občutno povišanje plače, a jo je nogometaš tako kot vse prejšnje zavrnil.

Parižani so posledično že začeli iskati morebitno zamenjavo v napadu, njihova prva želja pa naj bi bil na brazilski reprezentant in član Evertona Richarlison.

Kot še dodajajo francoski mediji, prva želja nogometnega zvezdnika ostaja odhod v Real Madrid, čeprav naj bi na naslov PSG za napadalca prišle tudi ponudbe nekaterih angleških klubov.

Komentari

Vaš komentar