Pamić: Cretu bi bil pravi za Dinamo

Prva liga 7. Jun 20179:04 > 9:09
NK Olimpija Ljubljana

Trener (še vedno?) Kopra Igor Pamić je za hrvaške medije govoril tudi o Olimpiji in njenih igralcih. Dejal je, da je prepričan, da bi Alexandru Cretu Dinamu prišel še kako prav.

Cretu ima za seboj turbuletno polsezono, v kateri je pri Olimpiji kazal toplo-hladne predstave. Pokazal je, da je na trenutke zelo kakovosten nogometaš, na določenih tekmah pa je igral na ravni kakšnega drugoligaškega igralca, zato njegovih realnih zmožnosti ni moč dobro oceniti.

A očitno se vodstvu zagrebškega Dinama zdi, da so jih ocenili kot pozitivne, saj želijo Romuna pripeljati v svoje vrste. Milan Mandarić zanj zahteva približno dva milijona evrov odškodnine, Mamić in druščina pa toliko (zaenkrat) niso pripravljeni plačati.

Oglasil se je tudi Igor Pamić, v zadnji sezoni trener Kopra.“Olimpija ima po mojem mnenju verjetno najboljšo ekipo v Sloveniji. Ne vem, kaj se je dogajalo z njimi, zakaj niso bili prvaki. Cretu je zelo dober nogometaš, za ta Dinamo bi bil vsekakor okrepitev,” je dejal hrvaški strokovnjak, ki bo skoraj zagotovo menjal klub, saj bo Koper v naslednji sezoni igral v četrtem rangu slovenskih tekmovanj.