Branko Oblak odprl prvo klubsko trgovino Olimpije

Prva liga 20. Dec 201710:16 > 10:22
NK Olimpija Ljubljana

NK Olimpija Ljubljana je v torek, 19.12.2017 ob točno 19:11 uri odprla vrata prve klubske trgovine. Trak je slavnostno prerezal Branko Oblak, največji nogometaš v zgodovini kluba.

“Pri Olimpiji sem igral kot mladinec, kot član, bil trener. Veseli me, da sem spet zraven, tokrat v drugačni, a kljub temu lepi in častni vlogi. Veseli me tudi, da se je na otvoritvi zbralo tako veliko število ljudi,” je po slavnostnem dogodku dejal Branko Oblak.

Pri odprtju prve klubske trgovine so se pri zeleno-belih spomnili na zlate čase prejšnjega stoletja.

“V Ljubljani sem sicer le dve leti in pol, a zgodovino Olimpije dobro poznam. O njej so mi veliko povedale legende kluba, med njimi tudi doktor O, Aca Obradovič, ki je v 70 letih zelo uspešno vodil zeleno-bele. Po odhodu iz Ljubljane je deloval pri meni v San Joseju in slišal sem veliko lepih stvari o Olimpiji in Ljubljani. Morda se je že takrat podzavestno v meni začela buditi želja po prihodu k Zmajem. Olimpija je bila in je nekaj posebnega. V klubu se vsakodnevno trudimo in dvigujemo letvico. Olimpijo želimo spraviti na raven, ki so jo zasluži tako na igriščih kot izven njih. Spoštujemo zgodovino in ustvarjamo prihodnost. Za vas, dragi navijači,” je dejal najzaslužnejši človek za nov mejnik Olimpije, predsednik Milan Mandarić.

Prva uradna trgovina NK Olimpija Ljubljana je v Mercatorjevem centru v Šiški.