Prvi remi za vijoličaste v pripravljalnem obdobju

Prva liga 24. Jan 201817:59 > 18:07
NK Maribor

Mariborčani so na tretji pripravljalni tekmi, po dveh zmagah prvič remizirali. Blaž Vrhovec je postavil končni rezultat 1:1 proti Haladasu.

Tudi tretja pripravljalna tekma vijoličastih je bila odigrana v Ljudskem vrtu. Po dveh dvobojih s slovenskima drugoligašema je bil sedaj na vrsti dvoboj z madžarskim prvoligašem. Po okrevanju se je vrnil Martin Milec, še vedno pa sta na seznamu poškodovanih Mitja Viler in Luka Zahović. Danes sta manjkala tudi Aleks Pihler in Saša Ivković.

Na tekmi sta padla dva zadetka oba v drugem polčasu. V 60. minuti je za vodstvo gostov poskrbel Myke Bouard Ramos, ki je uspešno izvedel prosti strel. S prekinitve pa mu je prav tako za izenačenje vrnil Blaž Vrhovecpo prekršku nad Valonom Ahmedijem z natančnim udarcem z 22, 23 metrov poslal žogo v levi spodnji kot in postavil končni rezultat.

NK MARIBOR – prvi polčas: Cotman, Milec, Šuler, Doumbia, Kolmanič, Dervišević, Hotić, Bohar, Vršič, Bajde, Tavares. Drugi polčas: Irgolič, Hodžić, Koblar, Uskoković, Vrhovec, Kabha, Žugelj, Ahmedi, Kramarič, Sunny Omoregie, Mešanović. Trener: Darko Milanič.