Ilić: Besede ne bodo prinesle rezultatov

Prva liga 22. Jun 201812:11 > 12:13
NK Olimpija Ljubljana

Za Ljubljančani je dober teden dni priprav pod vodstvom novega trenerja Ilije Stolice. Srbski strokovnjak goji specifičen slog nogometa, ki temelji na visokem pritisku, posesti žoge in napadalni igri, zato imajo Branko Ilić in soigralci kar nekaj dela pri spoznavanju novih metod.

Mislim, da bomo trenerjeve zamisli hitro sprejeli. Kar precej je novosti, trener zahteva napadalno igro, ki pa bo vseeno temeljila na disciplini. Trdo delamo, da bomo pripravljeni na prvo tekmo v kvalifikacijah za ligo prvakov, ki bo res kmalu,” je prve dni priprav pod vodstvom novega trenerja ocenil kapetan Olimpije Branko Ilić, ki bo s soigralci v ponedeljek odpotoval na priprave v Čatež.

Tam bodo zmaji od ponedeljka do sobote, v tem času bodo odigrali tudi dve prijateljski tekmi. Zadnjo, 4. julija, bodo odigrali v Lendavi proti madžarskemu Ferencvarošu.

Vzdušje je odlično. Že nekaj časa je tako. A besede ne bodo prinesle rezultatov. Moramo še naprej trdo delati in se pripraviti na pomembne tekme, ki nas čakajo,” dodaja Ilić.