Olimpija novega napadalca našla pri Wolfsburgu?

Prva liga 14. Jul 201814:17 > 14:21
NK Olimpija/SPS

Kadrovanje ljubljanske Olimpije očitno še zdaleč ni zaključeno. Po poročanju Ekipe se Ljubljančani resno zanimajo za usluge Blaža Kramerja, ki je trenutno član druge ekipe nemškega Wolfsburga.

Prva uradna preizkušnja v novi sezoni Olimpiji ni prinesla nič dobrega. Qarabag je v Stožicah slavil z 1:0 in naredil velik korak proti uvrstitvi v drugi krog kvalifikacij za ligo prvakov, medtem ko zmaje na čelu z novim trenerjem Ilijo Stolico v nadaljevanju sezone čaka vse prej kot lahka naloga.

Če gre soditi po tekmi proti predstavniku Azzerbajdžana, Ljubljančani krvavo potrebujejo učinkovitega napadalca. Andrija Kaluđerović menda niti približno ni po okusu Stolice, tudi Andres Vombergar je v tem trenutku daleč od prve enajsterice, Abass Issah pa si je proti Qarabagu privoščil neumnost brez primere in srečanje končal predčasno.

Vrzel v napadu naj bi si aktualni državni in pokalni prvaki po poročanju Ekipe želeli zapolniti z Blažem Kramerjem. Omenjeni 22-letni nogometaš je v slovenski prvi ligi igral v dresu Aluminija, v pretekli sezoni pa za drugo ekipo Wolfsburga odigral 30 tekem in dosegel vsega spoštovanja vrednih 19 zadetkov. Volkovi so razmišljali, da bi Kramer utegnil oditi k enemu od nemških drugoligašev, zdaj pa je zanimanje zanj menda pokazala tudi Olimpija.