Beltinci v klasiki pričakujejo močno Nafto

Prva liga 24. Avg 201811:26 > 11:30
NK Beltinci

V ospredju 4. kroga 2. SNL bo prekmurski klasični obračun med Beltinci in Nafto. Lendavčani po treh krogih ostajajo pri popolnem izkupičko in želijo pozitiven niz nadaljevati tudi po zahtevnem gostovanju v Beltincih. Obračun si v nedelj ob 17:00 oglejte v živo na SK 3.

Nafta skupaj z Dravo in Bravom po treh krogih vztraja na vrhu lestvice brez oddane točke, dvoboja Ptujčanov in Lendavčanov pa boste lahko v petem krogu spremljali tudi pred malimi ekrani. Kurenti se bodo udarili z Dobom, Nafto pa čaka vroč prekmurski spopad v Beltincih.

Obračun odigran v Beltincih boste lahko spremljali tudi gledalci Sportkluba. V prekmurskem spopadu se bodo za nove točke udarili Beltinčani in Lendavčani, ki s tremi zmagami tvorijo trojico na vrhu lestvice. Nafta je tudi v spopadu z Brici vknjižila minimalno zmago, že tretjo to sezono. Dvakrat se je med strelce vpisal Alen Polj, po gostujočem izenačenju pa je za zmago zadel Dino Cvrtila. Varovanci trenerja Franca Fridla so z minimalno razliko odpravili tudi Radomljane in Dekančane. Bo podobno tudi v bližnjih Beltincih?

Pri novincu v 2. SNL so lahko zadovoljni z iztrženim v treh krogih, saj so na svoj račun dodali že štiri točke. Izbranci Zlatka Gaborja so se po uvodni zmagi v Biljah in domačem porazu z Rogaško izkazali tudi v Dobu. Rumeni so po medli predstavi v prvem polčasu izgubljali z dvema goloma razlike, v nadaljevanju pa zaigrali bolje, izkoristili zaspanost domače ekipe ter po zaslugi Žige Šumaka in Jerneja Trstenjaka v izdihljajih dvoboja prišli do odmevne točke. Kdo se bo veselil v vročem lokalnem obračunu? Odgovor dobite v nedeljo na SK 3.