Olimpija v iskanju dresa in tudi trenerja?!

NK Olimpija Ljubljana

Rok Kronavaeter je tik pred začetkom prvenstvenega obračuna proti Rudarju živčno iskal svoj dres, predsednik Milan Mandarić pa naj bi po osvojeni točki znova razmišljal o zamenjavi na trenerski klopi.

Povezano

Nemogoča je bila priprava na tekmo. Želeli smo na igrišče, a smo iskali dres Roka Kronavetra. Ni ga bilo, iskali smo ga pet minut. To se Olimpiji ne bi smelo zgoditi. Olimpija je svetinja, Kronaveter pride v garderobo in ne najde dresa… Dogajajo se stvari, ki se ne bi smele, ampak jih bomo že uredili. Čestitam Rudarju,” je po poročanju Nogomanie po koncu srečanja dejal trener Olimpije Robert Pevnik.

Maribor je po zmagi v Kranju zmajem znova pobegnil na 10 točk prednosti in nadaljevanje prvenstva znova čaka nekoliko bolj mirno. Povsem drugačno je stanje duha v Ljubljani. Čeprav v klubu očitno niti ne vedo, kdo je odgovoren za pripravo športne opreme, Milan Mandarić menda znova razmišlja o zamenjavi na trenerski klopi.

V kolikor bo Pevnik po enem porazu in remiju ostal brez službe, naj bi Olimpijo že tretjič začasno prevzel Safet Hadžić, piše EkipaSN.