Hadžić: Srečen sem, ko se Stožice polnijo

Prva liga 22. Jul 201911:42 > 11:45
NK Olimpija Ljubljana

Olimpija je na razburljivi tekmi drugega kroga državnega prvenstva v Stožicah premagala Domžale s 4:2. Prva gola na tekmi so dosegli gostje, nato pa so zmaji prevzeli pobudo in zrežirali preobrat ter si še dodatno okrepili samozavest pred naslednjo evropsko preizkušnjo.

Domači trener Safet Hadžić je po tekmi pohvalil svoje varovance in bil zadovoljen z nogometom, ki sta ga prikazali obe ekipi: “Meni je bistveno, da je danes zmagal nogomet. Bila je aktivna tekma, polna tempa in ljudje so bili zadovoljni. To, da obrneš izid 0:2 v 4:2, je velika stvar. Ponosen sem na svoje fante, da so proti dobri ekipi Domžal obrnili rezultat v svojo korist,” je dejal Hadžić in poudaril tudi vlogo navijačev, ki so skozi vso srečanje glasno spodbujali Olimpijo: “Jaz sem srečen, ko vidim, da se Stožice počasi polnijo in da ljudje navijajo.”

Ljubljančani so imeli na derbiju ljubljanske kotline proti Domžalam v svojih vrstah kar nekaj razpoloženih igralcev, mednje sodi tudi Asmir Suljić, ki je prispeval gol in podajo: “Danes smo pokazali karakter in prikazali 90 minut odlične igre. Mislim, da smo na koncu zasluženo zmagali. Vesel sem za vso ekipo, ki je bila utrujena po evropski tekmi. Dobili smo prvi tekmi v državnem prvenstvu in smo na dobri poti, v ekipi pa je odlična atmosfera.” (vir: nkolimpija.si)