Mandarić: Bezjak je dodana vrednost, gremo po naslov

Prva liga 20. Feb 202019:19 > 19:29
Peter Macdiarmid

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je v intervjuju za klubsko spletno stran pokomentiral prihod Romana Bezjaka k zeleno-belim.

  Roman Bezjak je Olimpijo okrepil tik pred začetkom spomladanskega dela sezone, Mandarić pa je prepričan, da bo aktualni slovenski reprezentant zelo pomemben v boju za naslov: “Cilj je vedno oblikovanje zmagovalne ekipe in kljub temu, da v času prestopnega roka ni prišlo do velikega števila prihodov, na novo prišli igralci kažejo na to kakšno kvaliteto si v klubu želimo in h kakšnim ciljem stremimo.

Reprezentančni napadalec je v prvem delu sezone igral za ciprski APOEL, zdaj pa povlekel zanimivo potezo in se po letu 2012 vrnil v slovensko ligo.

Tako Bezjaka ocenjuje Mandarić: “Roman ima zelo veliko širino, ki jo potrebuje vsak klub. Značilnost, ki jo osebno še posebej cenim je njegov karakter na igrišču. Je igralec, ki lahko ekipi pripomore na vseh točkah igre, nenazadnje pa je igralec, ki zna dati gol. Menim, da se bo brez težav vklopil v ekipo ter ji prinesel dodano vrednost. Verjamem, da gre za igralca, ki lahko naredi razliko.

Olimpija si je v jesenskem delu prvenstva priigrala štiri točke naskoka pred Aluminijem in Mariborom, drugi del sezone pa bo odprla z derbijem v Ljudskem vrtu. Ljubljančani ekipe med premorom niso pretirano spremenili, kar veseli predsednika Mandarića: “Sem zadovoljen. Najbolj zadovoljen pa bom, če nam uspe osvojiti prvenstvo. To bi bila zares pika na i tej sezoni. Seveda je to bil tudi moj cilj in ker gre za zadnje leto mojega delovanja, bi si želel svojo misijo zaključiti z uspehom.

Večni derbi je na sporedu v soboto ob 20.15. Preberite si še intervju s članom Maribora Mitjo Vilerjem.