Ostrc: Zdaj je potrebno samo nadaljevati s trdim delom

Prva liga 7. Jun 202018:02 > 18:07
NK Olimpija Ljubljana

Ob včerajšnji zmagi Olimpije na tekmi proti Taboru iz Sežane je debitiral mladi 17-letni Enrik Ostrc. Že na prvi tekmi pa je poskrbel za veselje ekipe. Ne le s prepričljivo igro, ampak tudi s prekrasnim zadetkom od daleč.

Nogometaši Olimpije so včeraj z zmago nadaljevali pohod proti novemu naslovu državnih prvakov. V gosteh so s 3:0 ugnali Tabor Sežano. Junaka tekme sta bila Luka Menalo z dvema zadetkom in debitant, ki je s prekrasnim zadetkom opozoril nase, Enrik Ostrc.

“Najprej bi se želel zahvaliti trenerju za priložnost in vsem igralcem za spodbudne besede. Težko bi si predstavljal boljši debi. Dobil sem navodila, da poskušam od daleč in to sem izkoristil. Zelo sem vesel zadetka. Pred tekmo je bilo malo pozitivne teme, ampak drugače menim, da sem to dal skozi že v mlajših selekcijah. Zdaj je potrebno samo nadaljevati s trdim delom in verjamem, da bodo prišli tudi drugi uspehi. Upam še na več priložnosti v nadaljevanju prvenstva,” je dejal komaj 17-letni Ostrc.

Tudi trener zmajev Safeft Hadžić je bil zadovoljen z njegovim nastopom in verjame, da mladenič še veliko obeta: “Ostrc je dober igralec. Jaz ga poznam, ker sem ga videl igrati že v Kopru. Verjamem, da gre za velik up slovenskega nogometa in upam, da bo njegova kariera uspešna.”