SK Podkast – Prekmurski derbi v finalu Pokala Slovenije

Prva liga 23. Jun 202011:41 > 11:45
Sportklub Slovenija

Sportklubova komentatorja Matic Burazer in Dejan Obrez sta za vas pripravila napoved pred sredinim finalom Pokala Slovenije, v katerem se bosta za lovoriko pomerila NK Nafta in NŠ Mura.

Ljubitelji slovenskega klubskega nogometa z veliko nestrpnostjo pričakujejo sredo, ko se bosta v velikem finalu Pokala Slovenije v NNC Brdo za kristalno lovoriko pomerili ekipi Nafte 1903 in Mure.

Obračun se bo pričel ob 17:30 z neposrednim televizijskim prenosom na Sportklubu, studijski del pred tekmo se začne ob 16:30. Veliki finale bo tokrat žal potekal za zaprtimi vrati zaradi vsem znanih omejitev.

V studijskem programu bosta za zanimivo analizo zgodovinskega obračuna poskrbela Miha Penko in Dejan Obrez, ki bosta v svoji družbi gostila Mirana Srebrniča in Saša Udoviča, gostili pa bomo tudi predsednika NZS-ja Radenka Mijatovića, selektorja Matjaža Keka in osrednje akterje iz igrišča. Ob igrišču bo tudi tokrat Matic Burazer, na komentatorsku mestu pa Goran Obrez. Kdo bo dobil epski obračun nogometnih gigantov iz Prekmurja? Spremljajte v sredo od 16:30 naprej v živo na SK 1.