Bravo krepi svoje vrste, Celjani posojajo Svetlina

Nogomet 31. Avg 202215:07
Tamar Svetlin.

Slovenski nogometni prvoligaš Bravo je na družbenih omrežjih potrdil, da si je do konca sezone od italijanske Verone izposodil slovenskega napadalca Davida Flakusa Bosilja. V spodnjo Šiško se vrača tudi Tamar Svetlin.

Flakus Bosilj je v Italijo prestopil avgusta lani iz Aluminija, v svoji premierni sezoni v italijanski mladinski ligi 1 je na 32 tekmah zabil 11 golov in dodal štiri asistence. Ljubljanski kolektiv lahko 20-letnika po koncu sezone odkupi.

Mladi napadalec je doslej zbral že tudi 41 nastopov za mlajše slovenske reprezentance, za katere je zabil sedem golov, v slovenski prvi ligi pa je odigral 57 tekem ter zbral osem golov in pet asistenc.

Foto: Jure Banfi

Kot so sporočili iz kluba, pa se po šestih letih na stadion ŽAK vrača Tamar Svetlin. Nekdaj član mlajših selekcij Brava bo v dogovoru s Celjem do konca sezone kot posojen nogometaš igral za klub iz Šiške. Po koncu sezone lahko Ljubljančani Svetlina tudi odkupijo. Spomnimo, Celjani so na začetku letošnje sezone zanj Domžalam plačali kar 300.000 evrov odškodnine.

Komentari

Vaš komentar