Debata, ki bo odmevala: večer v družbi Zahovića in Boromise

Nogomet 22. Apr 20249:16 3 komentarji
Pod prečko
Foto: Uroš Skaza

Nocojšnja oddaja Pod prečko bo minila v znamenju pestre debate dveh športnih direktorjev, ki sta na obeh straneh slovenskega večnega rivalstva polnila vitrine svojih klubov.

Čeprav tokratna oddaja Pod prečko ni na sporedu neposredno po derbiju, ta je bil odigran med tednom, se vseeno ne bomo izneverili tradiciji, da po tekmi vseh tekem v naši družbi gostimo najuspešnejšega športnega direktorja v zgodovini slovenskega nogometa Zlatka Zahovića.

Nekdanji alfa in omega vijolic bo ocenil, kakšno pot je štajerski ponos prehodil v mesecih, odkar ga je prevzel Ante Šimundža, na svoj edinstven način pa bo pokomentiral tudi, kako vidi dogajanje v ostalih klubih Prve lige Telemach.

Zlatko Zahović
Zlatko Zahović se vrača v studi oddaje Pod prečko. Foto: Uroš Skaza

V debati se bo Zahoviću pridružil športni direktor Olimpije Goran Boromisa, ki bo zanimiv gost tudi v luči prihajajočega konca tedna, ko se bosta udarili vodilni ekipi lige, Celje in Olimpije. Kako in kdaj se lahko odloči boj za naslov, bo tudi vsebina naše teme tedna, kjer se bomo v enaki meri posvetili tudi boju za obstanek.

Čeprav ne bo imel toliko dela kot prejšnji teden, bo znova vse dileme, ki so ostale po sodniških odločitvah ta konec tedna, razrešil naš sodniški strokovnjak Damir Skomina.

Oddaja Pod prečko je na sporedu vsak ponedeljek ob 20.00, v živo jo lahko spremljate na Sportklubu 1 in na naši spletni strani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje