Elšnik kar na dveh seznamih

Nogomet 21. Maj 202113:24 0 komentarjev
Olimpija ne bo državni prvak, a od treh nominirancev za najboljšega nogometaša kar dva prihajata iz vrst Ljubljančanov.

Sindikat profesionalnih nogometašev Slovenije (Spins) je razkril po nominirancih za idealno enajsterico in trenerja leta razkril še kandidate za najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša sezone 2020/21. Na obeh seznamih je kapetan Olimpije Timi Max Elšnik, ni pa nobenega igralca Maribora in Mure.

Kljub temu, da je bila sezona zaznamovana z epidemijo, bo Spins tudi letos podelil priznanja za najboljše na nogometnih igriščih pri nas. Pred dnevi so razkrili nominirance za najboljšo enajsterico in najboljšega igralca sezone, danes pa še po tri kandidate v konkurenci za najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša v sezoni 2020/21.

V konkurenci za najboljšega nogometaša sezone prednjači Olimpija, saj kar dva od treh igralcev prihajata iz vrst zmajev. Poleg Timija Maxa Elšnika in Đorđeta Ivanovića je nominiran še član Domžal Senijad Ibričić.

 

Foto: Spins

Kapetan Ljubljančanov Elšnik je v najožjem izboru tudi za najboljšega mladega nogometaša leta, kjer sta njegova konkurenca Dario Kolobarić iz Domžal in Nardin Mulahusejnović iz Kopra.

Foto: Spins

Zanimivo je, da v ožjem izboruni nobenega nogometaša Maribora in Mure, obeh klubov, ki sta pred jutrišnjim zadnjim krogom Prve lige še v boju za državni naslov.