Grabić pred Mariborom že zavihal rokave (FOTO in VIDEO)

Nogomet 1. Mar 202317:40
Foto: Jure Banfi

V nogometnem Prekmurju je zavel veter sprememb. Po slovesu Damirja Čontale s klopi NŠ Mure je njegovo mesto prevzel dosedanji trener Brava Dejan Grabić. Slednji je danes prvič vodil trening svoje nove ekipe, že v nedeljo pa ga čaka zelo zahteven izziv. Na Fazanerijo namreč v 25. krogu Prve lige Telemach prihaja NK Maribor. Morebitna zmaga bi bila za Ljubljančana debi kot iz sanj, hkrati pa tudi odločna napoved boja za evropske vozovnice.

Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi

Trening je obiskala tudi ekipa NZS-jeve Navijaške cone in pri Dejanu Grabiću preverila, kakšni so prvi vtisi novinca na klopi Mure.

“To je zame nov korak v karieri. Nogometno okolje, strast, pritisk, boj za najvišja mesta, navijači – to so vodila, ki so mi pomagali pri odločitvi. Z vsemi sodelavci iz Brava smo z največjim užitkom hodili na tekme v Mursko Soboto. Mura ima nek poseben duh in to me še posebej motivira. Na koncu sezone nas vidim tam, kjer si bomo zaslužili biti s predstavami na igrišču. Če bomo pravi, potem verjamem, da lahko dosežemo zastavljen cilj. To je Evropa,” razmišlja 42-letnik.

Dejan Grabić o prvih vtisih v novem okolju:

Komentari

Vaš komentar