Koprčani pripeljali napadalca, ki ga je lovilo “pol lige”

Nogomet 17. Jun 202215:05 > 19:12 0 komentarjev
Foto: FC Koper

Po Klemnu Hvaliču, Žanu Benedičiču in Michaelu Pavloviću so Koprčani danes predstavili svojo novo slovensko okrepitev. Ta je za zdaj najodmevnejša. Na Bonifiko se namreč seli nekdanji mladi slovenski reprezentant Dario Kolobarić, ki je bil zanimiv tudi Olimpiji, Mariboru, Celju in Muri.

Nekdanji nogometaš Domžal, ki je nase najbolj opozoril v sezoni 2020/2021, ki jo je končal z 12 zadetki, se v Koper seli iz Šahtarja iz Soligorska, s katerimi je nekdanji mladi slovenski reprezentant predčasno prekinil pogodbo in na Primorsko odhaja kot prost nogometaš. S kanarčki je napadalec, ki se je kalil tudi v akademiji slovitega Red Bul Salzburga, podpisal dvoletno pogodbo, rumeni dres bo nosil vsaj do konca junija 2024. 

Kolobarić na Bonifiko prihaja kot zamenjava za Lamina Colleyja, ki se je po koncu uspešne sezone preselil na Madžarsko in oblekel dres Akademije Puškaš. To je v izjavi ob naznanitvi nove okrepitve poudaril tudi športni direktor pokalnih prvakov Oliver Bogatinov.

“Z Dariom smo dobili odlično zamenjavo za Colleya, ki pomeni dodano moč pred prvenstvenimi in evropskimi tekmami. Veseli nas, da je v igralcu prevladala želja o prestopu v FC Koper, kar je za celoten klub velika nagrada. ”