Križan ostaja v Šiški

Nogomet 8. Jul 202116:49 0 komentarjev
Mitja Križan (na fotografiji desno) ostaja član ljubljanskega Brava. Foto: NK Bravo

Mitja Križan bo tudi v prihodnji sezoni nastopal za ljubljanski Bravo. 24-letni napadalec bo tako znova polnopravni član ljubljanskega kluba, saj se mu je iztekla posoja iz belgijskega Lommela.

194 centimetrov visoki Mitja Križan bo še naprej nosil dres ljubljanskega Brava. V rumenem dresu je najprej zaigral v sezoni 2018/2019, nato pa je po enem letu Ljubljano zapustil in se preselil v Belgijo k Lommelu. Tam je na 22 tekmah dosegel en gol, v zimskem prestopnem roku minule sezone pa se je vrnil na stadion ŽAK. Zdaj so iz Šiške sporočili, da Križan njihov polnopravni član, podpisal je dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto.

Za NK Bravo je Mitja doslej nastopil na 52 tekmah in na zelenici prebil 3469 minut, podpisal pa se je tudi pod okroglih 10 zadetkov. “Zelo vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za podpis pogodbe. V klubu uživam, s fanti se izjemno ujamemo in imamo zares odlično kemijo. Želim si, da bi še naprej napredoval korak za korakom,” je ob podpisu pogodbe povedal Križan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!