Uskoković ne skriva navdušenja: Maribor je moj drugi dom

Nogomet 23. Dec 202212:38 0 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Slovenski nogometni prvak iz Maribora je za še dodatni sezoni podaljšal sodelovanje z Luko Uskokovićem, so danes tudi uradno potrdili na klubski spletni strani. Uskokoviću bi sicer prejšnja pogodba potekla konec letošnje sezone. V skladu z novo pogodbo bo v mariborskem dresu vsaj do konca sezone 2024/25.

Mariborčani so Črnogorca še lani odslovili po preteku prve pogodbe s klubom in je bil nekaj mesecev brez kluba. Nato je novembra lani znova oblekel vijolični dres ter postal standardni član mariborske obrambe. V jesenskem delu prvenstva je imel celo največjo minutažo od vseh mariborskih branilcev.

“Z veseljem sem znova oblekel vijoličasti dres, z namenom, da prispevam svoj delež. Glede novega dogovora s športnim direktorjem pa lahko rečem le, da je šlo za enega najkrajših sestankov. Hitro smo dorekli vse zadeve, tako da bi se ob tej priložnosti zahvalil Marku Šulerju in vsem v klubu za izkazano zaupanje,” je ob sklenitvi novega dogovora izpostavil 26-letni branilec, ki je prve korake v vijoličastem naredil poleti 2014.

“Pogosto se pošalim, da mi ne manjka veliko in bom po letih v klubu dohitel celo našega legendarnega kapetana Marcosa Tavaresa. Šalo na stran, življenje v Mariboru je res čudovito. Z izjemo poškodb, ki so me pestile in vmes oddaljile z igrišč, lahko govorim o celotnem obdobju le z izbranimi besedami. Že večkrat sem rekel, da je Maribor moj drugi dom in tukaj sem res srečen,” je v izjavi za klubsko spletno stran dejal branilec.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!