Maribor ima novega vijol’čnega bojevnika

Nogomet 26. Feb 202217:54 > 18:43 0 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Mariborčani so tudi letos izbrali najbolj srčnega posameznika preteklega leta. Občinstvo je letos najbolj prepričal napadalec Ognjen Mudrinski. Med vsemi igralci, ki so vsaj na desetih ligaških tekmah v posamezni sezoni branili barve vijoličastih, navijači z glasovanjem izberejo tistega, ki si z odnosom do dresa, navijačev in kluba nasploh, zasluži prestižen naziv vijol'čni bojevnik.

Izbor se je začel leta 2008. Prvi zmagovalec je bil Lubomir Kubica, v tej vlogi ga je nasledil Dejan Mezga, dobitnik priznanja številka tri je postal Elvedin Džinić, četrti izbranec pa Marcos Tavares, ki je prestižni naziv osvojil petkrat zapored, v letih 2011, 2012, 2013, 2014 in 2015.

Novo ime na seznamu zmagovalcev so Mariborčani dobili v letu 2016, ko je junak vijoličastih prvič postal Jasmin Handanović. Leta 2017 pa je bil velike časti znova deležen Marcos Tavares, skupaj že šestič. V zadnjih štirih letih pa so se na seznamu pojavila vedno nova imena – Saša Ivković, Rok Kronaveter, Aljoša Matko in letošnji dobitnik Ognjen Mudrinski.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!