Maribor predstavil novega vratarja

Nogomet 8. Jun 202110:20 > 12:11 0 komentarjev
NK Maribor

Nogometaši Maribora so predstavili tretjo letošnjo okrepitev. Po Gregorju Sikošku in Roku Sirku se je v Ljudski vrt preselil vratar Menno Bergsen.

Nizozemec je sicer v pretekli sezoni za Trenčin zbral samo štiri nastope v vseh tekmovanjih. “Pripravljen sem na zahteve, ki jih ima Maribor. Vem, da prihajam v najuspešnejši klub v Sloveniji. Želim prispevati svoj delež, a to moram pokazati na igrišču, najprej s prizadevnostjo na treningih. Trenutno je najpomembnejše, da sem tukaj, nared za največje napore in popolnoma osredotočen na vse, kar nas čaka med pripravami,” je ob podpisu dejal 21-letni Bergsen, ki je do zdaj igral za ekipe Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, FC Eindhoven in nazadnje za zgoraj omenjeni slovaški klub.

“Mlad, nadarjen in hkrati zelo ambiciozen vratar”

“Po izteku pogodb smo ostali brez Jasmina Handanovića in Kenana Pirića, tako da smo se morali odzvati. Vrzel, ki je nastala na vratarskih položajih, smo želeli nadomestiti s kvaliteto. Ponudila se je dobra priložnost pripeljati vratarja, ki izhaja iz nizozemske vratarske šole. Po vseh upoštevanih merilih je naš izbor Menno Bergsen, mlad, nadarjen in hkrati zelo ambiciozen vratar. Po oceni kadra in presoji celotnega strokovnega štaba smo želeli okrepiti vsako linijo moštva. Menno ima, kar smo iskali in se v Mariboru lahko bori za mesto med vratnicama,” v predstavitvi tretjega novega obraza v slačilnici športni direktor Marko Šuler.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!