Menjave trenerjev – Bo Škerjanc počasi prehitel Mandarića?

Nogomet 12. Jan 202111:30
Davor Škerjanc, Mauro Camoranesi, Tabor
Anja Janc

NK Olimpija je sinoči predstavila že 15. trenerja v eri predsednika Milana Mandarića. To je postal Goran Stanković, ki je zapustil Tabor iz Sežane.

Sežana postaja prava valilnica trenerjev, ki se iz kraškega prvoligaša v zadnjih dveh sezonah redno selijo v največje slovenske klube.

Vse skupaj se je začelo z Andrejem Razdrhom, ki je šel v Domžale, pa nadaljevalo z Maurom Camoranesijem, ki trenutno vodi prvo ekipo Prve lige, NK Maribor, zdaj pa je sledil še trenerski prestop iz Tabora v Olimpijo.

#related-news_0

Pretekli konec tedna se je po slovesu Dina Skenderja od Olimpije na družbenih omrežjih razširil podatek, da je Olimpija v moderni eri, torej od leta 2005, večkrat zamenjala trenerja kot angleški velikan Liverpool v vsej svoji bogati zgodovini.

Tabor iz Sežane so v sezonah 2019/20 in 2020/21 zaenkrat vodili Andrej Razdrh, Almir Sulejmanović, Mauro Camoranesi in Goran Stanković.

Kar se tiče menjav v Prvi slovenski nogometni ligi, pa moramo izpostaviti tudi Tabor, ki ga v pisarnah vodi nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije Davor Škerjanc. Sežanci v Prvi ligi nastopajo drugo sezono zapored, naslednik Gorana Stankovića pa bo že peti trener češnjic v zadnjem letu in pol.

Prva slovenska nogometna liga bo od sezone 2021/2022 naprej doma na Sportklubu!

Šalo na stran, trenerji so Tabor iz Sežane vselej zapustili prostovoljno in odšli na bolje v večje klube, je pa za vodstvo in tudi ekipo konstantno menjavanje trenerjev velika težava pri lovu na dobre rezultate.

Komentari

Vaš komentar