Mevlja: Dzyuba je ključni igralec Rusije

Prva liga 26. Mar 202122:13 0 komentarjev
Facebook/NZS

Slovenski reprezentant Miha Mevlja, ki igra za Soči, je pred tekmo z Rusijo na novinarski konferenci opozoril, da Slovenijo na olimpijskem stadionu ne čaka lahka naloga.

Večina ruskih reprezentantov prihaja iz domače lige. Tako da jih dobro poznamo. Imajo zelo kakovostno ekipo, kar so dokazali tudi na zadnjem svetovnem prvenstvu. Imajo dobro miselnost, so uigrani, tako da nas čaka težka tekma,” je pred zelo pomebnim obračunom dejal branilec Sočija.

Gre za trdo in tehnično podkovano reprezentanco z dobrimi posamezniki. Vedno igrajo na Artjoma Dzjubo, ki je eden ključnih igralcev, ampak ne gre zanemariti drugih,” je še opozoril slovenski osrednji branilec, ki se je na tekmi s Hrvaško pokazal v zelo dobri luči.

Jutri ob 15:00 (po našem času) se bo Slovenija pomerila z Rusijo. Obraćun bo odigran prav v olimpijskem Sočiju, kjer domuje istoimenski klub, za katerega igra 30-letni Mevlja.

Miha Mevlja je v tej sezoni ruske Premier lige dosegel 3 gole na 23 tekmah.

Artem Dyzuba, katerega je izpostavil Mevlja, je za Rusijo dosegel 27 golov na 46 tekmah. 197 centimetrov visoki napadalec je v tej sezoni za Zenit dosegel 13 golov na 21 prvenstvenih tekmah. Poleg tega je dodal 6 asistenc.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!