Novi premiki v Celju: Slovo dveh igralcev in vrnitev Sešlarja ter Šelige

Nogomet 23. Dec 202011:16 0 komentarjev
NK Celje

Po slovesu trenerja Dušana Kosiča sta vrste aktualnih državnih prvakov Prve slovenske nogometne lige zapustila še dva pomembna igralca, hkrati pa so v knežjem mestu predstavili dve pridobitvi izven terena.

Iz Celja, kjer še niso našli Kosičevega naslednika, odhajata Roman Bezjak in Nino Pungaršek. Obema je potekla pogodba, nove izzive pa bosta iskala drugje.

Pungaršek je produkt celjske nogometne šole, za člansko ekipo pa je zbral zavidljivih 127 nastopov in dosegel 11 golov. Izkušeni Bezjak, ki je v članskem nogometu prav tako debitiral pri Celju, pa ‘svoj’ klub zapušča drugič v karieri. 33-kratni reprezentant je v tej sezoni na 10 ligaških tekmah ostal brez zadetka, a dosegel tri asistence.

Ob slovesu dveh igralcev pa so pri Celju v sredo naznanili še dva povratka v klub. V knežje mesto se vračata Simon Sešlar in Aleksander Šeliga, nekdanja reprezentanta, ki sta s Celjem leta 2005 osvojila pokalni naslov.

Šeliga prevzema vlogo trenerja vratarja, Sešlar pa bo trener selekcije do 19 let. “Dobrodošla doma,” so ob povratku Sešlarja in Šelige med drugim zapisali pri Celju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!